Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Diddy als verkoper op de Home Shopping Channel!  
[© 2023 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


02.12.2009

Niemand kan mijn producten beter verkopen dan ikzelf moet Sean 'Diddy' Combs gedacht hebben toen hij zelf aan de slag ging als verkoper van zijn eigen waren op 'The Home Shopping Channel'. Diddy gooide hoogst persoonlijk live op de Amerikaanse Televisie diverse producten van zijn eigen bedrijven in de aanbieding. De hele avond verkocht hij daar zijn producten zoals kleding van zijn eigen 'Sean John' kledinglijn en geuren van zijn Sean John geurenlijn. Maar ook exclusieve horloges en zelfs badjassen van zijn eigen merk!

Zodra Diddy aan de slag ging begonnen de telefoons in het call centrum van The Home Shopping Channel vrijwel allemaal tegelijk te rinkelen. Heel Amerika leek de producten van Diddy in huis te willen halen waardoor de telefooncentrale bezweek onder de vele telefoontjes en men urenlang totaal onbereikbaar was. Vervolgens vloog ook de website van het kanaal uit de lucht nadat ook de webservers de vele hits niet meer aan konden.

Diddy zelf was zo onder de indruk van zijn succes al verkoper dat hij besloot nog een tweede dag hoogstpersoonlijk te gaan verkopen. The Home Shopping Channel stond dit niet toe vanwege het feit dat zij weer onder de druk zouden bezwijken. Voordat er nieuwe verkoopacties van Diddy mogen plaatsvinden zal men eerst de webbservers en telefooncentrale gaan aanpassen zodat de problemen die Diddy heeft veroorzaakt niet meer zullen voorkomen.

Bekijk hieronder enkele fragmenten van Diddy's uitverkoop op The Home Shopping Channel.Tags: diddy verkoper home shopping channel sean john r&b rap hiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2023 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact