Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Fabolous indirect betrokken bij diefstal van Lamborghini!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


22.11.2009

Rapper Fabolous heeft zichzelf flink in de nesten gewerkt door indirect betrokken te raken bij de diefstal van een unieke en peperdure Lamborghini waarvan er maar twee in Amerika rond rijden! Op beveilligingsbeelden van het Intercontinental hotel in Atlanta is te zien hoe twee mannen de sleutels van de Lamborghini krijgen overhandigd van de parkeerbeambte van het hotel. Het hotel heeft een eigen parkeerservice voor haar klanten.

De twee bleken zich te hebben voorgedaan als de eigenaar van de auto en de beambte te hebben gevraagd de auto op te halen. Deze reed de auto voor waarna de twee mannen ermee vandoor gingen. Politieonderzoek wees uit dat de mannen vrienden zijn van rapper Fabolous die op dat moment in het hotel verbleef.

De politie heeft daarop Fabolous verhoord en hem het voorstel gedaan er voor te zorgen dat de auto weer terecht kwam, de daders zouden dan vrijuit gaan en er zou geen strafvervolging plaatsvinden. De rapper ging akkoord met deze deal en wist zijn vrienden over te halen de verblijfplaats van de Lamborghini prijs te geven!

Dat politieagenten nooit te vertrouwen zijn bleek toen de agenten vertelden er wel een zaak van te maken. Dit deden ze nadat zij de auto hadden terug gevonden. Fabolous werd vervolgens gedwongen de identiteit van zijn vrienden prijs te geven anders zou hij worden vervolgd voor medeplichtigheid van autodiefstal en tegenwerking van een politieonderzoek.

De eigenaar van de Lamborghini Gallardo Spyder uit 2008 is inmiddels een rechtzaak begonnen tegen het Intercontinental Hotel en eist een flinke schadevergoeding. En arme Fabolous zit ondertussen diep in de shit. Zijn advocaat heeft ondertussen de agenten waarmee de deal werd gemaakt op het matje laten roepen. District advocaat Paul Howard van Fulton County heeft een diepgaand onderzoek ingesteld naar de handelswijze van de betrokken agenten afkomstig van The Atlanta Police Department. Bekeken zal worden of de agenten onrechtmatig hebben gehandeld.








Tags: fabolousbetrokken bij autodiefstallamborghinihotelatlantar&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact