Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Win vrijkaarten voor MadHouse met DJ Jean in Panama, Amsterdam!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


17.11.2009

Voor wie er nog aan twijfelde heeft de laatste SPECIAL EDITION van DJ JEAN'S MADHOUSE wel definitief duidelijk gemaakt, dat deze maandelijkse vrijdagavond in de PANAMA (elke eerste..) niet meer uit het Amsterdamse nachtleven weg te denken is!! De avond is héél hard op weg om de gezelligste, drukste en meest compléte vrijdagavond van Nederland te worden, met afgelopen editie wederom een bezoekers record!! Dit betekent dat de vaste bezoekers van de succesvolle avond keer op keer terugkeren, en steeds meer "nieuwe" party peopletjes de avond ontdekken als de ULTIEME CLUBAVOND om op vrijdag je weekend in te luiden!!

Voor wie al een aantal jaren in het Nederlandse uitgaansleven vertoeft behoeft Mad House, HOUR POWER geen nadere uitleg, niets minder dan een begrip.... Voor degene onder jullie die nog níet al wat jaartjes meelopen een korte introductie.. HOUR POWER en AFTER HOUR POWER was in de jaren negentig een initiatief van dj/organisator (en huidige eigenaar van de Powerzone A’dam) VANDY O MALL! Al snel groeide deze maandelijkse (after) én wekelijkse (zondagavond ESCAPE) feesten uit tot dé ULTIEME HYPE bij uitgaand Nederland!! Zelden zullen er zulke bizarre taferelen hebben plaatsgevonden aan de deur (bij de afters) als júist bij deze parties, alleen binnenkomen was al een kunst op zich, zó bizar veel mensen vanuit LETTERLIJK héél Nederland stonden er vaak uren in de rij! Je zou dan ook met een gerust hart mogen stellen dat VANDY met zijn HOUR POWER één van de succesvolste party organisatoren ALLER TIJDEN is!

Win je vrijkaarten voor het dikste Dance Event van dit moment bij Reflex FM!

SMS: Reflex spatie Madhouse,je naam achternaam en leeftijd, en naam achternaam en leeftijd van met wie je wil gaan naar 3663!

Check ook het complete partyoverzicht op deze site met vrijkaartenwinacties! klik op de button win kaarten links boven in het menu!









Tags: winvrijkaartenmadhousehousedjjeanpartyvrijdag4decemberpanamaamsterdam


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact