Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Win vrijkaarten voor Dale Don Dale XXL Powerzone,Amsterdam!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


13.11.2009

Hou vrijdag 11 december 2009 maar alvast vrij in je agenda voor Dale don Dale!!!
Dit is namelijk de datum waarop Dale don Dale XXL “bigger & better” word.
Na vele uitverkochte edities van het feest Dale don Dale XXL is het nu tijd om het groter aan te pakken in The Powerzone (capaciteit 3000). Op deze editie zal DJ Sosa zijn verjaardag groots vieren met niemand minder dan Arcangel, La Material en Immorales (toegevoegd aan progamma) live on stage in The Powerzone Amsterdam.

Arcangel die ooit met De la Ghetto deel uitmaakte van de nieuwe lichting aanstormende reggaeton-talenten zal met een spetterende liveshow in The Powerzone in Amsterdam bewijzen dat hij tot een van de groten behoort. Na zijn introductie aan het grote publiek door niemand minder dan ‘El Rey’ himself: Don Omar heeft hij hits gehad met Sorpresa en Dulce. Na zijn mixtape stond er echter een lange rij met grote namen te wachten om met hem samen te werken en hij heeft dan ook succesvolle samenwerkingen achter de rug met onder andere Don Omar, Yaga y Mackie en Louis Fonsi, Daddy Yankee, Jowell & Randy. Met El Vakero uit de Dominicaanse Republiek heeft hij het nummer ‘Se Partio el Lapiz’ wat een rechtstreekse tiraera (diss) aan het adres van El Lapiz.
Andere bekende hits van Arcangel zijn:
Bonita, Por amar a ciegas, Me he enamorado de ti, Soy una gargola, Pa que la pases bien etc…

Dat deze Arcangel, geboren als Austin Santos, van Puerto ricaanse/Dominicaanse afkomst ruzies niet uit de weg gaat blijkt wel uit zijn voortslepende ruzie met Wisin y Yandel, Don Omar en de uit de WY-records stal afkomstige Franco el Gorilla.
In zijn nummers blijft Arcangel met modder teruggooien naar de eerder genoemden, en niet onverdienstelijk zo blijkt… Hij heeft zo vroeg in zijn carrière al een enorme mijlpaal behaald door voor een uitverkocht Coliseo op Puerto Rico op te treden. Iets wat doorgaans alleen artiesten van het kaliber Daddy Yankee, Don Omar en Wisin y Yandel lukt.
Op vrijdag 11 december geeft Arcangel dus een optreden in The Powerzone, en kunnen we eindelijk allemaal live zien dat deze man niet voor niets de bijnaam ‘La Maravilla’ heeft…








Tags: winvrijkaartenvoordaledondalexxl11decemberpowerzoneamsterdamr&brapdancehallreggeaton


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact