Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Diddy zoekt een nieuw slaafje in reality tv-show!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


09.11.2009

Diddy gaat op zoek naar een nieuwe persoonlijke assistent. (slaafje) Dit gebeurd in het tweede deel van de reality tv-show I Want To Work For Diddy part 2.
Sean Diddy Combs is tegenwoordig multi-millionair maar het ging hem niet altijd voor de wind. Ook hij heeft mindere baantjes gehad om te proberen op eerlijke wijze de kost te verdienen!

Sean Combs, beter bekend als P. Diddy of als Puff Daddy, heeft een opmerkelijke bekentenis gedaan: de immer patserige rapper, producent, kledingmagnaat en zakenman heeft onthuld dat hij vroeger de kost verdiende door toiletten schoon te maken

Combs onthulde dit in een interview ter promotie van zijn nieuwe reality tv-serie 'I Want to Work For Diddy 2'. Hierin gaat Puffy in de stijl van Donald Trump's 'The Apprentice' op zoek naar een geschikte nieuwe assistent. Om potentiële kandidaten aan te moedigen zich op te geven liet Diddy weten dat het niets uitmaakt wat ze vroeger gedaan hebben, aangezien hij zelf ook wat niet goed aangeschreven baantjes heeft gehad: "Ik werkte vroeger als afwasser in een Mexicaans restaurant en ik maakte zelfs toiletten schoon in pompstations. Er is niks wat ik weigerde te doen", aldus de 39-jarige Combs in het tijdschrift Extra.

Na deze ontboezeming gooide Puffy er echter weer een stevige dosis 'Bling' tegenaan door uitgebreid te vertellen over de dure prijzen die de winnaar van 'I Want to Work For Diddy 2' te wachten staan: "een salaris van meer dan een ton, VIP-status, eigen bedrijven en de mogelijkheid een huis voor de hele familie te kopen", zo maakt Diddy zijn fans lekker.

'I Want to Work For Diddy 2' gaat weldra van start op muziekkanaal VH1 in Amerika. Of en zo ja wanneer de serie ook in Nederland uitgezonden wordt is nog niet bekend.







Tags: diddyzoekpersoonlijkeassistentiniwanttoworkfordiddypart2r&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact