Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Rihanna doet boekje open in exclusief interview  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


04.11.2009

Rihanna praat voor het eerst sinds 'de gebeurtenis' openlijk met de media. In een interview met een Amerikaans magazine vertelt de zangeres meer over haar leven na Chris Brown.

In het interview praat ze bijvoorbeeld over de angsten en hoe ze zich voelde kort na de happening. "Ik voelde me echt naar. Ik ging slapen als Rihanna en stond op als Britney Spears. Dat was het niveau van de mediagekte een dag erna. Ik dacht 'wat doen al die helikopters rond mijn huis?', dat was echt freaky."

Verder heeft Rihanna het over haar betrouwbare fans. Af en toe kon ze ze wel wurgen.. "Ze stonden dagenlang bij mijn huis en schreeuwden naar me dat ik niet op moest geven. Dat heeft me er wel doorheen gesleept, maar af en toe kon ik ze wel slaan."

De interviewer haalt alles uit de kast. Wanneer hij begint over de politiefoto's die kort na de gebeurtenis uitlekte op internet, wordt de zangeres ietwat emotioneel. "Het is een foto die je aan niemand wil laten zien. Ik voelde me gebruikt.. alsof mensen er lol aan beleefden om zoiets te zien. Ik was teleurgesteld, helemaal toen ik erachter kwam dat de foto was gelekt door twee vrouwen die ik goed ken."

Donderdag en vrijdag wordt het interview uitgezonden op de Amerikaanse televisie. De beelden check je uiteraard het eerst bij Reflex FM!

Overigens gaat het momenteel zeer goed met Rihanna. Ze lijkt alles alweer helemaal vergeten, maar geeft Chris met haar single 'Russian Roulette' nog even een trap na.









Tags: rihanna chris brown interview incident mishandeld mishandeling geslagen


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact