Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
The Game dropt twee nieuwe single's van The R.E.D album!  
[© 2022 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


01.11.2009

West Coast rapper The Game is klaar met zijn nieuwe album The R.E.D dat op 1 December in de winkel zal liggen. Deze week ging op Reflex FM al de door Timbaland geproduceerde straat single Crazy in premiere! Op de track krijgt hij hulp van de snelst opkomende rapper van dit moment,Gucci Mane! Maar ook kunnen we je nu al onthullen dat de eerste echte single 'Big Money' zal heten. Het nummer is geproduceerd door Cool N Dre die naast deze single tekenden voor een groot aantal producties op het album.

Het is een echt West Coast album geworden dat staat voor wie ik ben, waar ik vandaan kom en wat ik wil uitdragen aldus The Game! De kleur rood staat voor The Bloods, een bekende straatbende uit Los Angeles,California waar de rapper ooit deel van heeft uitgemaakt. Maar volgens The Game ben je een “Blood for life” en zijn liefde voor deze extreem gewelddadige straatbende wil hij niet langer onder stoelen of banken steken.

The Game zegt zelf de tijd te hebben genomen om een meesterwerk af te leveren. Hij heeft voor The R.E.D hulp gekregen van topproducers als Timbaland, JR Rotem, Drumma Boy, en Cool and Dre. En ook veel grote sterren als Lil Wayne, Young Buck, Pharrell Williams, Snoop Dogg, Kanye West, Nas en Gucci Mane zijn op het album te horen!

Met een releasdate op 1 December aanstaande zal The Game het op moeten nemen tegen Alicia Keys en R.Kelly die op dezelde datum hun nieuwe album uitbrengen. Als echte gangbanger zal The Game met deze twee concurrenten weinig moeite hebben!Tags: the game nieuwe single crazy produced by timbaland album the r.e.d r&b rap hiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2022 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact