Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Josh Duhamel heeft Fergie niet bedrogen!  
[© 2022 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


01.11.2009

Acteur Josh Duhamel, de man van Black Eyed Peas-zangeres Stacy "Fergie" Ferguson, heeft via zijn woordvoerder met klem de berichten ontkend dat hij zijn vrouw bedrogen zou hebben. Het Amerikaanse roddelblad The National Enquirer publiceerde onlangs een verhaal waarin een stripper uit Atlanta beweerde seks met de man van de populaire zangeres gehad te hebben.

"Dit is niet de eerste keer en zeker ook niet de laatste keer dat een stripper veel geld heeft gekregen om een gelogen verhaal te vertellen over een beroemdheid. Dit verhaal is compleet belachelijk", aldus de woordvoerder van Duhamel in een reactie op de geruchten.

De naaktdanseres in kwestie is ene Nicole Forrester, die aan The National Enquirer vertelde hoe zij Duhamel begin oktober ontmoette in de club waar zij werkte. Volgens haar stelde Josh zichzelf voor als 'JD" en zei hij in Atlanta te zijn om een pornofilm op te nemen.
Na een lapdance wisselden ze telefoonnummers uit en op vrijdag 9 oktober zouden de steracteur en de stripper een seksafspraak hebben gehad in een hotel in Atlanta. Volgens de danseres had zij toen "wilde en stomende seks" met de echtgenoot van de Black Eyed Peas-zangeres.
Forrester heeft toegegeven dat the National Enquirer haar dik betaald heeft voor dit verhaal, maar beweert tevens dat zij een leugendetectortest doorstaan heeft.

Fergie en Josh zijn in januari 2009 in het huwelijk getreden en zijn samen erg gelukkig! Zij staat momenteel met haar Black Eyed Peas in Amerika in het voorprogramma van U2, hij was deze zomer nog te zien in 'Transformers: Revenge of the Fallen'. Fergie en Duhamel snappen niet wat iemand bezield om zulke belachelijke verhalen de wereld in te helpen.Tags: josh duhamel heeft fergie niet bedrogen r&b rap hiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2022 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact