Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Jay-Z bezorgd Rihanna nieuwe liefde, maar Chris Brown wil haar terug  
[© 2022 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


22.10.2009

Nieuwe geruchten rond Rihanna! De zangeres zou een nieuwe - maar vooral stille - liefde hebben. Het leuke is dat Jay-Z hem naar Rihanna toebracht. "Een tijdje terug introduceerde Jay-Z hem aan Rihanna en sindsdien zijn ze eigenlijk onafscheidelijk van elkaar."

We hebben het hier over upcoming R&B-zanger Travis London. "Ze gaan zo'n drie maanden met elkaar om, maar een echte relatie is er nog niet. Daar is Rihanna nog niet helemaal klaar voor. Hij is wel een slijmbal; hij opent deuren voor haar, stuurt haar bloemen en kado's en liefdesbriefjes als ze even niet bij elkaar zijn," aldus een anonieme bron.

Zeer jammer voor Chris Brown. Rihanna's ex is nog steeds niet helemaal over haar heen en blijft zich maar excuseren bij de R&B-zangeres, die deze week haar nieuwe single 'Russian Roulette' dropte.

Chris Brown gaf onlangs in een interview aan dat hij nog sterke gevoelens voor haar heeft. "Ik heb fouten gemaakt, maar ik ben ook maar een mens. Ik heb van mijn fouten geleerd en ik leer er nog steeds van. Ik heb spijt van ieder moment."

De zanger zegt erbij dat hij nog steeds grote gevoelens voor Rihanna heeft. "Dat gaat ook niet zomaar over. We gingen met elkaar om toen ik 15 was en op mijn 17e werd het serieus. Gevoelens zijn er en gaan niet 1-2-3 weg."Tags: jayz jay-z rihanna liefde man rhirhi riri


 Reflex FM - Copyright © 1980-2022 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact