Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Overig Nieuws  
 
BNN checkt gastvrijheid rijke stinkerds  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


21.10.2009

BNN start vanaf vrijdag 30 oktober met een nieuw seizoen van 'Nu We Er Toch Zijn'. Filemon Wesselink neemt het stokje van Eddy Zoey over en hij gaat dit keer onderzoeken of miljonairs ook gastvrij zijn. "Geen verstopte doucheputjes drie hoog achter dus, maar privébubbelbaden en champagne in kasten van huizen."

Samen met zijn camera- en geluidsman baant Filemon zich een weg door de SUV's, siertuinen en poedels om te onderzoeken hoe het is gesteld met de gastvrijheid van rijkelui.

Volgens Filemon is 'Nu We Er Toch Zijn', buiten een fantastisch tv-programma, een serieus instituut: "Eddy heeft er persoonlijk voor gezorgd dat het onderzoek naar de gastvrijheid in Nederland een grote vlucht heeft genomen. Het is mij een grote eer deze belangrijke taak van hem over te nemen en dat zal ik in alle nederigheid en met grote zorgvuldigheid doen." In onder andere Lochem, Haren en Son en Breugel onderwerpt Filemon de inwoners aan een gastvrijheidtest.

Omdat niet iedereen in de rijke gemeenten zijn achterwerk afveegt met honderd euro-biljetten belt Filemon ook aan bij de minder bedeelden. Hoe is het voor Jan Modaal in deze gemeenten om vanuit zijn flatje op de flamingo's in de tuin van de buren te kijken? Zijn ze gastvrijer of juist niet? Na een grondige test velt Filemon zijn oordeel: een gouden plakkaat voor gemeenten waar de rode loper uitligt, de zilveren voor een lauwwarm welkom en een zwarte plakkaat als de inwoners te gierig zijn om een stuk droog brood te delen.

Of de mannen met open armen worden ontvangen is vanaf vrijdag 30 oktober rond 21:55 uur te zien bij BNN op Nederland 3.







Tags: bnn 3 filemon wesselink nu we er toch zijn


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact