Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
NEW! concertreviews! check die van Lil Wayne HMH,Amsterdam!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


14.10.2009

Nieuw op Reflex FM.nl zijn de concertreviews, Saroshini is voor Reflex FM aanwezig infront en behind the scenes bij alle grote concerten en events! Hiervan kun je dan ook een uitgebreide review lezen op onze websites. Binnenkort komt hier ook een speciale button waarop je alle reviews direct kan checken! Haar eerste concertreview was die van Lil Wayne dat dinsdag 6 oktober plaatsvond in de HMH,Amsterdam. Vananavond (14 Oktober) is Saroshini aanwezig bij het concert van reggae grootheid Sizzla in Watt,Rotterdam! Die review check je hier morgen!

Concert Review Lil Wayne, locatie: HMH,Amsterdam

Dinsdag 6 Oktober was het dan eindelijk zo ver! Lil Wayne gaf zijn concert in de Heineken Music Hall, die in eerste instantie gepland was in Juli, maar onverwachts toen niet door kon gaan.
Lil Wayne verpletterde de zaal al gelijk met zijn opkomst met zijn eerste nummer!
In zijn voorprogramma stond aanvankelijk eerst Darryl, maar eenmaal daar aangekomen was het een verrassing dat Kempi de show opende met zijn laatste liedjes!
Lil Wayne bracht ook liedjes van ondermeer Jay-Z, Beyoncé en Tupac! Zo liet hij aan het publiek zien, waar hij zijn respect voor betoog en welke invloeden er mee werden genomen in zijn eigen muziek.
Niet te vergeten was het gast en debuut optreden van Shanell! Een nieuwe zeer getalenteerde jonge dame, die onlangs getekend heeft voor een platencontract bij Lil Wayne's Young Money label!
Met zijn tweeën rockten Lil Wayne en Shanell op het podium met het nummer 'Prom Queen', waar Shanell overigens aan mee geschreven heeft, en werd het publiek hysterisch!

Lil Wayne sloot zijn indrukwekkende performance af met een Tribute aan de King of Pop, Michael Jackson! Juist nu dat de hype rondom MJ voorbij is, wilde Lil Wayne zijn nagedachtenis toch nog weer even op de kaart zetten.

Voor gesigneerde flyers van Lil Wayne’s rijzende ster Shanell, luister je naar ReflexFM, en wie weet scoor jij een van de eerst gesigneerde flyers die Shanell in Nederland na afloop van het concert speciaal voor Reflex Fm heeft gezet!

Voor nieuwe reviews hou je Reflex FM natuurlijk in de gaten. De eerst opkomende review is van het optreden van Sizzla in WATT-Rotterdam dat vanavond plaatsvind!

Peace! Saroshini








Tags: concertreviewlilwayneamsterdamhmhoktober6nextreviewsizzlaoktober14wattrotterdamr&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact