Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Lil Wayne en Universal sluiten compromis over release Rebirth album!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


12.10.2009

Lil Wayne heeft onthuld dat het door tegenslag geplaagde rockalbum 'Rebirth' als bonus cd zal worden toegevoegd aan het nieuwe aankomende Young Money album! De rapper heeft met platenmaatschappij Universal een compromis weten te sluiten waar beide partijen zich in kunnen vinden. Platenmaatschappij Universal heeft de release van 'Rebirth' meerdere malen uitgesteld omdat zij weigeren een rockalbum van de rapper uit te brengen.
Nadat de eerste single van 'Rebirth' was geflopt vreesden zij dat de fans van Lil Wayne het rockproject de rug zouden toekeren. Zij hebben vervolgens van Lil Wayne geëist dat hij meer echte Hiphop tracks aan het album zou toevoegen. Lil Wayne weigerde echter zijn Rockalbum aan te passen waarop Universal de release keer op keer heeft uitgesteld.

Lil Wayne’s Cash Money Records en Universal hebben nu een compromis waarin 'Rebirth' zal worden uitgebracht met het Young Money album of met zijn nieuwe album The Carter IV. Lil Wayne liet weten dat C.E.O Birdman van Cash Money graag ziet dat Rebirth als dubbelalbum samen met 'The Carter IV' zal worden uitgebracht, maar hij dit zelf geen goed plan vind! Het 'Rebirth' album zal daarom uit worden gebracht als dubbelalbum samen met het verzamelalbum van zijn Young Money sterren








Tags: lil.wayneuniversalsluitencompromisreleaserebirthalbumsamenmetyoungmoneyr&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact