Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Lil Wayne en Young Money's Shanell gaven explosieve show!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


08.10.2009

Rapper Lil Wayne en zijn Young Money family hebben op dinsdag 6 oktober een explosieve show neergezet in de Heiniken Musichall! Exclusief voor deze show had hij ook zijn nieuwe Young Money aanwinst Shanell naar Amsterdam meegebracht! Samen deden ze daar ook haar debuutsingle 'Play In My Band' waarop Lil Wayne meerapt. Het publiek in de HMH ging helemaal los op deze exclusieve collabo die zorgde voor vuurwerk tijdens deze explosieve show.

Lil Wayne’s Young Money artiest Shanell was de dag ervoor nog te horen op Reflex FM bij Jimmy Evans, met een exclusief interview! Daar vertelde de rapper/zangeres over de samenwerking met Lil Wayne, en dat zij ook nummers heeft geschreven voor Lil Wayne’s aankomende album Rebirth. Ook vertelde ze over haar eigen debuutalbum dat begin 2010 moet uitkomen!

Op dezelfde avond (maandag 5 Oktober), drie kwartier na het interview bij Reflex FM verscheen Shanell in het Amsterdamse Hard Rock Cafe! Zij heeft daar haar handtekening gezet op een gitaar die zal worden geveild voor het goede doel.

Al met al kunnen we spreken over een zeer geslaagde show! De Lil Wayne fans hebben het de rapper na deze show ongetwijfeld vergeven dat hij vorige keer niet kwam opdagen. Deze herkansing heeft alles weer goed gemaakt!







Tags: lilwayneshanellyoungmoneygafexplosieveshowinhmhamsterdam


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact