Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Win vrijkaarten voor Bone-Thugs N Harmony live in de Melkweg!  
[© 2019 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


02.10.2009

Bone Thugs-N-Harmony komt eindelijk naar Amsterdam voor een exclusief en eenmalig concert. Op donderdag 5 November staan ze in de Melkweg om hun fans te trakteren op een geweldige show!

Het is inmiddels alweer 18 jaar geleden dat de HipHop scene in de ban raakte van de harmonieuze en snelle raps van Krayzie Bone, Layzie Bone, Wish Bone, Flesh-N-Bone en Bizzy Bone. Toen de heren in 1994 hun album Creepin on ah come up uitbrachten onder label van raplegende Eazy-E leek het hun allemaal voor de wind te gaan. Een jaar later brachten ze hun meest succesvolle album 'E. 1999 Eternal' uit met daarop de nummer eén hit 'Crossroads'.

Ruim twaalf jaar later, in 2007, bracht de groep hun laatste album 'Strength & Loyalty' met de singles 'I Tried' en 'Lil Love' uit. Op dit album hebben ze samengewerkt met artiesten Swizz Beatz, Jermaine Dupri, The Game en Mariah Carey.

In november zal hun nieuwe album 'Reunion' uitkomen, waarvan de heren je tijdens hun concert in Amsterdam alvast een voorproefje zullen geven. Ook doen zij natuurlijk al hun grote hits!

Op donderdag 5 november zal de Melkweg helemaal in het teken staan van Strength, Loyalty en Harmony. Kaarten voor dit harmonieuze rap concert zijn vanaf nu verkrijgbaar!

Win vrijkaarten bij Reflex FM! SMS Reflex spatie Bone, je naam en achternaam en naam en achternaam van degene met wie je wil gaan naar 3663!
Tags: win vrijkaartenbone thugs n harmony concert 5 vovember melkweg amsterdam r&b rap hiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2019 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact