Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Win vrijkaarten voor MadHouse met DJ Jean!  
[© 2019 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


29.09.2009

Na de uitermate succesvolle IT REUNION edition van de maandelijkse MADHOUSE vrijdagavond in PANAMA is het tijd voor weer een reguliere editie!! Nou ja, voor zover je uiteraard van regulier kunt spreken bij een vrijdagavond waarbij standaard al alles uit de kast gehaald wordt om een gezellige TOP CLUBAVOND neer te zetten!

Voor 2 oktober staan onder andere de dj's JEAN, FREDERIK ABAS, RICO FAVELLA , de meest SEXY DANSERESSEN uit clubland én uiteraard MC BOOGSHE op het programma om de arena (grote zaal) te rocken, en speciaal voor die party peopletjes onder ons die nog een béétje in die legendarische IT REUNION "trip" zijn blijven hangen hebben we besloten om middels het omtoveren van de studio (kleine zaal) tot HOUSECLASSICS area, hier nog een kleeeiiinn vervolgje aan te geven!!! De houseclassics zullen worden gebracht door niemand minder dan oudgedienden DJ JOSE en DJ JURGEN!

Kortom, ZORRUG DAT JE DER WEER BIJ BENT die vrijdag 2 oktober!! Noteer dan ook meteen in je blackberry dat er voor de maanden NOVEMBER én DECEMBER in navolging van de IT REUNION avond wederom twee SPECIAL EDITIONS op het programma staan! In het kort even een tipje van de sluier: voor 7 NOVEMBER staat er een LEADERS OF THE NU SKOOL edition gepland, een avond dus die geheel in het teken zal staan van de nieuwe dirty én eclectic sounds van nu, met een aantal van de belangrijkste dj exponenten daarvan, te weten VATO GONZALES, QUINTINO, JEAN, IRWAN en FRANCK!! Als klap op de vuurpijl zal de DECEMBER editie een AFTER HOUR POWER REUNIE brengen gehost door mister after hour power himself VANDY O MALL !!!! Meer info daarover volgt.

See ya all the friday the 2nd of oct. , for those who believe in REAL CLUBNIGHTS!

Win vrijkaarten SMS: Reflex spatie Madhouse,je naam en achternaam,leeftijd en naam en achternaam,leeftijd van degene met wie je wil gaan naar 3663!!!Tags: win vrijkaarten kaarten voor madhouse met dj jean 2 oktober panama amsterdam r&b rap house dance


 Reflex FM - Copyright © 1980-2019 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact