Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Jay-Z beleefd plezier aan het pesten van zijn buren!  
[© 2019 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


28.09.2009

Jay-Z heeft onlangs een luxe penthouse in een chique appartementencomplex in New York aangeschaft. Toen hij het nieuws vernam dat zijn toekomstige buren alles in het werk hadden gesteld om zijn komst te verhinderen besloot hij er een dagtaak van te maken om hun het leven zuur te maken! Toen Jay-Z ontdekte dat de bewoner met het duurste appartement in het complex de doorslaggevende stem heeft bij de bewonerscommissie besloot hij zijn recht te laten gelden. De rapper is nu aanwezig bij alle vergaderingen van de bewonerscommissie en gaat dwars liggen bij al hun ideeën. In een recent interview met een Amerikaans muziekblad onthulde Jay-Z er erg veel plezier aan te beleven om zijn buren het leven zuur te maken. "Het zijn een stelletje racisten, die bang waren voor schietpartijen en wilde feesten omdat ik er kwam wonen",aldus Jay-Z.

Volgens de rapper houd hij in het appartement alles behalve wilde feesten want daarvoor is het veel te klein. Hij gebruikt het hoofdzakelijk om zakelijke bijeenkomsten te houden.
Voor zijn bezoekers heeft hij een speciale dresscode, alleen zwart en dragen van zonnebril is verplicht. De buren roddelen nu met elkaar over het feit dat hij alleen gangsters en maffiosi ontvangt. In werkelijkheid zijn deze personen bankiers en accountants. Andere personen ontvangt Jay-Z niet in dit appartement. Dit appartement in NewYork is inmiddels het meest favoriete optrekje van alle huizen die de rapper bezit. En dit is niet omdat hij het zo mooi vind maar puur en alleen om met zijn aanwezigheid de buren te zieken!
Tags: jay-z pest zijn buren new york R7b rap hiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2019 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact