Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Omarion richt eigen platenlabel op onder EMI!  
[© 2019 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


27.09.2009

Omarion is is back in business nadat hij plotseling werd gedumpt door Lil Wayne bij 'Young Money Entertainment' waar hij net een paar weken onder contract stond.
Omarion heeft zijn carrière in eigen handen genomen en een deal getekent met EMI om zijn eigen platenlabel 'StarWorld Entertainment' bij onder te brengen.

Een van de eerste dingen die er aan komen bij het splinternieuwe label 'StarWorld' is het uitbrengen van zijn derde studio-album, 'Ollusion' dat 24 november in de winkel moet liggen.

"Mijn stijl heeft zich erg ontwikkeld op dit album," onthuld Omarion. "Ik kon echt laten zien wie ik ben uit een creatief en artistiek standpunt, dat stond me toe om een persoonlijke kant van mezelf te delen met mijn fans, en via mijn muziek te uiten. Dit is mijn meesterwerk, en ik kan bijna niet wachten om mijn album aan de wereld te laten horen".

Zoals eerder gemeld, werd Omarion ontslagen bij Young Money vanwege een uitgelekt nummer met Lil 'Wayne.
"Omarion is niet langer bij Young Money onder contract. De single die hij heeft gelekt 'I Get It In' feat.Lil Wayne is niet officieel,good luck 2 hem in zijn toekomst",liet C.E.O Mack Maine de Reflex FM muziekredactie weten via een persbericht.Hoewel hij breuk met Young Money heeft erkend, zegt Omarion niet achter het lekken van de single te zitten.

Omarion's album Ollusion ligt op 24 november in de winkel.
Tags: omarion richt eigen platenlabel label op starworld entertainment emi album ollusion r&b rap hiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2019 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact