Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Michael Jackson gisterenavond begraven op Forrest Lawn!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


04.09.2009

Het stoffelijk overschot van Michael Jackson (The King Of Pop) is eindelijk naar zijn laatste rustplaats gebracht. De familie van Jackson had erg veel moeite met de keus van een laatste rustplaats voor Michael en heeft nu eindelijk een besluit genomen.

De uitvaartdienst van Michael Jackson, net buiten LA begon donderdagavond anderhalf uur later dan gepland. Michael Jackson werd donderdagavond lokale tijd bijgezet in een mausoleum op het Forest Lawn Memorial Park in Los Angeles. De plechtigheid begon ongeveer anderhalf uur later dan de bedoeling was, omdat de vader en moeder van de zanger en andere familieleden later arriveerden. Ook de drie kinderen van de artiest, de 12-jarige Prince Michael, de 10-jarige Paris Michael en de 7-jarige Prince Michael II, ook wel bekend als Blanket, waren vertraagd en kwamen later aan.
Beroemdheden als de 77-jarige Elizabeth Taylor, die de dienst bijwoont, moesten hierdoor een tijdje wachten in de hitte. Het was ter plekke ongeveer 32 graden. Ook het voormalige 'Home Alone' sterretje Macaulay Culkin bevond zich onder de circa tweehonderd gasten die waren gekomen om Jackson een laatste eer te bewijzen.

Michael Jackson werd op 25 juni vermoord met een overdosis Propofol. De King Of Pop overleed op 50-jarige leeftijd aan een hartstilstand als gevolg van een overdosis van het middel. Zijn persoonlijke arts word gezien als hoofverdachte in de moordzaak.







Tags: michaeljacksondonderdagavondbegravenopforrestlawnlosangelesmoordzaakpropocolr&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact