Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Chris Brown is begonnen aan zijn taakstraf in Virginia!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


04.09.2009

Chris Brown is begonnen aan zijn taakstraf, en gaat de komende maanden onder andere auto's wassen en afval opruimen vanwege het mishandelen van zijn vriendin Rihanna. Brown zal zijn taakstraf uit gaan voeren in de Amerikaanse staat Virginia, waar hij twintig jaar geleden werd geboren. De zanger kreeg van de rechter toestemming om zijn taakstraf niet in Los Angeles maar in zijn geboortestad uit te gaan voeren. Chris Brown had hier middels zijn advocaat specifiek om verzocht. Wel zal Brown regelmatige trips naar Los Angeles moeten maken om de rechtbank te informeren over het verloop van zijn taakstraf.

Volgens de politie gaat hij vieze karweitjes uitvoeren tijdens zijn zes maanden durende taakstraf. In een brief aan de rechter geeft de politie uitleg over Browns taken. Daarin worden onder meer het wassen van auto's, opruimen van afval, verwijderen van graffiti en schoffelen genoemd. De politie heeft aangegeven dat ze de artiest in de gaten zullen houden tijdens zijn taakstraf. Mocht Brown extra beveiliging willen dan zal hij dit uit eigen zak moeten betalen.

Naast de taakstraf kreeg de r&b-ster vorige week een contactverbod opgelegd. De komende vijf jaar moet Brown minimaal negentig meter uit Rihanna's buurt blijven. Ook moet hij een jaar lang in therapie voor huiselijk geweld. Brown is van plan die therapie ook in Virginia te gaan volgen.








Tags: chrisbrownbegonnenaantaakstrafinvirginiar&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact