Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Overig Nieuws  
 
Politiekogel dood 19 jarige bezoeker strandfeest Sunset Grooves!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


24.08.2009

Een politiekogel heeft zaterdagavond het einde gemaakt aan het leven van een 19 jarige Rotterdammer tijdens het strandfeest Sunset Grooves! Het openbaar ministerie in Rotterdam, heeft bekendgemaakt dat de bezoeker door een politiekogel om het leven kwam, terwijl eerder werd aangenomen dat hij door een andere bezoeker was neergeschoten.

Afgelopen zaterdag liep het strandfeest uit op een massale knokpartij waarbij ook werd geschoten. Hierna brak grote paniek uit onder 40.000 bezoekers waarbij ook mensen onder de voet werden gelopen. De meeste schoten werden overigens gelost door politieagenten die door de woedende menigte in het nauw werd gedreven. Er zijn YouTube filmjes opgedoken waarop je enkele personen vuurwapens ziet richten op het publiek. Alle personen op deze filmpjes zijn nu geindentificeerd en bleken rechercheurs van de Rotterdamse politie! De rechercheurs waren in burgerkleding tussen het publiek aanwezig vanwege tips dat er mogelijk rellen op het feest gingen uitbreken.

Het is nog onduidelijk wat de aanleiding is geweest voor de vechtpartijen en de reden waarom de politie gericht op bezoekers heeft geschoten. Burgemeester Aboutaleb bevestigde dat de politie in de loop van de zaterdag berichten ontving dat hooligans van plan waren 's avonds naar het dancefeest te gaan. Dat was aanleiding het zogenoemde voetbalteam van de politie in te zetten om de hooligans in de gaten te houden.

Volgens de organisatie waren zeventig tot tachtig voetbalvandalen op het feestterrein. Het is onduidelijk of zij waren betrokken waren bij de vechtpartij. Op YouTube verschenen zondag beelden van het feest waarop mensen waren te zien die 'Hooligans Rotterdam' riepen.








Tags: politiekogeldood19jarigebezoekersunsetgrooves


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact