Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Chris Brown maak publiekelijk zijn excuus in videoboodschap!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


22.07.2009

Chris Brown heeft een videoboodschap op zijn website gezet waarin hij eindelijk publiekelijk spijt betuigd voor de mishandeling van zijn ex-vriendin Rihanna. Eerder had hij alleen via een woordvoerder zijn spijt betuigd.

In de videoboodschap, die hij op zijn website heeft gezet, vertelt Chris dat zijn advocaten hem geadviseerd hadden niet te spreken, maar dat hij toch echt publiekelijk zijn diepste spijt wilde betuigen en de volledige verantwoordelijkheid wilde nemen. “Ik heb het gevoel dat het tijd is dat jullie rechtstreeks van mij horen dat ik er spijt van heb,” aldus de 20-jarige rapper, die binnenkort zijn nieuwe album Graffiti uit zal brengen.

Ook verteld hij dat als hij het moment over kon doen dit nooit gebeurd was.. “Maar helaas kan dat niet. Ik kan niet veranderen wat er is gebeurd en ga hier ook geen excuses zitten maken. Ik ben blij dat ik nu de mogelijkheid heb om mijn zelfbeheersing te oefenen, en voor wat ik heb gedaan kan ik geen excuses maken. Ik ben heel verdrietig en schaam me diep voor wat ik heb gedaan. Mijn moeder en mijn spirituele leiders hebben me beter geleerd.”

In februari sloeg Chris, op de avond van de uitreiking van de Grammy Awards, zijn toenmalige vriendin Rihanna in elkaar. De rapper ontkende voor de rechter dat hij schuldig was, maar liet vorige maand toch weten schuldig te zijn aan de mishandeling van Rihanna. Hij kreeg hiervoor een schikkingsvoorstel van 180 uur werkstraf en vijf jaar voorwaardelijke celstraf. Bovendien moest hij verplicht een woede beheersingscursus volgen. Ook kreeg hij een straatverbod, waardoor hij Rihanna een tijd lang niet meer mag zien.

Rihanna zelf lijkt alweer aardig over het voorval heen te zijn en is meerdere malen in haar hotel in Londen gesignaleerd met hiphopper Drake en producer van haar nieuwe album, Pharrell Williams.
De zangeres gaat meer pop en rock invloeden toevoegen aan haar nieuwe album, daarvoor heeft ze aan Pharrel Williams natuurlijk een goeie. Met zijn groep N.E.R.D wist de producer r&b,rap, en rock al jaren geleden tot een geheel samen te smelten.








Tags: chrisbrownspijtbetuigingvideoboodschapmishandelingrihannanieuwalbumgraffitir&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact