Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Jay-Z brengt zijn Blueprint 3 uit op 11 september!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


14.07.2009

Jay-Z heeft onthuld dat zijn nieuwe album 'Blueprint 3' zo goed als af is en op 11 september uit moet komen. Toch sluit Jay-Z het niet uit dat hij op het laatste moment nog wat extra tracks op zal nemen, aangezien hij dit in het verleden ook gedaan heeft: “De plaat is zo goed als af. Ik ben er nog wel bezig de laatste hand eraan te leggen, maar in principe kan 'ie zo de deur uit. Maar misschien ga ik er nog aan schaven of neem ik nog een nieuwe track op”, aldus Jay-Z.

Jay-Z zal zijn album uitbrengen op 11 september uit brengen. Deze datum heeft voor Jay-Z een dubbele betekenis, zijn eerste 'Blueprint' verscheen op de noodlottige dag van 11 september 2001: “Het wordt de verjaardag van de eerste 'Blueprint', maar het is natuurlijk ook een tragische dag vanwege de aanslag van 11 september en daarom zullen we heel veel gaan doen met liefdadige doelen”, zo liet de rapper vast weten.

'The Blueprint', dat in 2001 verscheen als Jay-Z's zesde studioalbum, werd door de critici onthaald als zijn beste plaat tot dan toe. Krap een jaar later had hij de opvolger al klaarliggen, 'The Blueprint 2: The Gift & The Curse'. Hierna maakte hij in 2003 'The Black Album' waarna hij met veel kabaal zijn pensioen aankondigde.

Binnen drie jaar besloot Jay-Z al terug te komen op zijn besluit met pensioen te gaan en bracht hij de albums 'Kingdom Come' en 'American Gangster' uit. 'Blueprint 3' wordt dus het derde album sinds hij in 2006 met zijn comeback begonnen is. Met de eerste single D.O.A (Death Of Autotune) heeft Jay-Z al heel wat los weten te maken! Blueprint 3 is het eerste album van Jay-Z dat zal verschijnen op zijn eigen platenlabel Roc Nation. De rapper heeft dit nieuwe platenlabel opgericht nadat hij zijn platencontract bij Def Jam voor heel wat miljoenen had afgekocht!








Tags: jay-zblueprint3releasealbum11septemberraphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact