Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Michael Jackson op 50 jarige leeftjd overleden na hartaanval!  
[© 2022 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


26.06.2009

Popzanger Michael Jackson is op 50 jarige overleden nadat hij eerder op de avond een hartaanval had gekregen. De zanger werd door een familielid bewusteloos aangetroffen op de vloer van de woning waar Jackson verbleef. In de Ambulance heeft men de zanger nog proberen te reanimeren. Ook in de ziekenhuis heeft men Jackson nog proberen te reanimeren.
Deze pogingen bleken tevergeefs. In verschillende media word beweerd dat Jackson zelfmoord zou hebben gepleegd door het innemen van een overdosis aan slaappillen. Mogelijk word vrijdag hierover meer duidelijk bij de autopsie.

De lijkschouwer van Los Angeles maakte het nieuws van Jackson's dood bekend, na eerdere berichten in de Amerikaanse media.
Jackson werd om 14.26 uur plaatselijke tijd doodverklaard, meldde Fred Corral. De politie kreeg twee uur daarvoor een melding vanuit het huis van de ster.

Persbureau Reuters en de Los Angeles Times maakten zijn dood rond half een 's nachts (Nederlandse tijd) bekend.

Jackson zou een grote comeback maken met een serie concerten in de O2 Arena In Londen.
Door de slechte gezondheid van Jackson was het vanaf het begin dat de concerten werden aangekondigd hoogst twijfelachtig op deze er ooit zouden komen. Vanwege zijn enorme schuldenlast was Jackson min om meer gedwongen deze concerten te geven. De ster raakte eerder al zijn geliefde Neverland ranch kwijt vanwege zijn hoge schulden.

De 50-jarige King of Pop zou vanaf 13 juli een comeback maken met een serie van 50 concerten in Londen. Maar de cocerten gepland in juli werden recentelijk verschoven naar maart 2010. Michael Jackson was de grootste artiest die de wereld ooit gekend heeft! Zijn album 'Thriller' is het best verkochte album aller tijden. In totaal heeft hij meer dan 750 miljoen albums verkocht.
Tags: michael jackson overleden dies op 50 jarige leeftijd concerten o2 arena r&b rap pop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2022 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact