Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Chris Brown komt weg met 180 uur taakstraf en straatverbod!  
[© 2022 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


23.06.2009

Chris Brown heeft gisteren schuld bekend in de mishandeling zaak. De zanger heeft een deal gemaakt met justitie. In ruil voor een schuldbekentenis komt de zanger weg met een veel lichtere straf. Nu kreeg hij slechts 180 uur taakstraf opgelegd. Als hij had blijven ontkennen en de rechter hem toch schuldig had bevonden had hij voor maximaal 5 jaar achter de tralies kunnen verdwijnen! De zanger is met zijn aanklagers overeengekomen dat hij schuld zal bekennen aan een misdrijf. De overeenkomst werd maandag bereikt in een hoorzitting voorafgaand aan de eigenlijke rechtszaak. Brown wordt verdacht van mishandeling van zijn (ex-)vriendin Rihanna in februari dit jaar.

Wat er zich op de bewuste avond exact heeft afgespeeld zal nu altijd een raadsel blijven. Rihanna moest maandag voor de eerste keer voor de rechter verschijnen. Iedereen hoopte dat er nu meer duidelijkheid kwam over wat er exact is gebeurd. Maar nog voor de zaak van start kon gaan, schikte de verdachte met zijn aanklagers. In ruil voor een schuldbekentenis krijgt de zanger zes maanden gevangenis of 180 uur taakstraf opgelegd en vijf jaar voorwaardelijk.

Hoewel daar niet om was gevraagd, heeft de rechter Brown ook een omgangsverbod ingesteld. Het is Rihanna en Chris verboden om binnen een straal van vijftig meter van elkaar te komen. Al met al is Chris Brown er dus goed van afgekomen!
Rihanna was zelf erg blij met deze deal die achter gesloten deuren werd gesloten. Naderhand kwam ze toch nog even de rechtzaal inlgelopen om de rechter persoonlijk te bedanken voor de in haar ogen goede afloop van de zaak. Het definitieve vonnis komt in augustus. Tot die tijd hebben de advocaten van beiden nog te tijd om in beroep te gaan tegen de uitspraak!
Tags: chris brown uitspraak 180 uur taakstraf en een straatverbod rihanna bekend schuld rechtzaak deal justitie r&b rap


 Reflex FM - Copyright © 1980-2022 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact