Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Top acts op gratis Hiphop Festival Zomerjam 2009!!!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


18.06.2009

New York heeft Summerjam en Nederland heeft Zomerjam! Het jaarlijkse Nederlandse Hiphopfestival pakt ook dit jaar weer flink uit met top acts als Dio en Keizer en uit Amerika komt old skool legende Skoolly D het gratis toegankelijke festival verblijden! Als de weergoden meewerken zal het Zomerjam Festival dat op 20 Juni aanstaande plaatsvind ook nu weer een enorm succes gaan worden.

Zomerjam 2009 is een gratis Hip Hop evenement, dat plaatsvindt op de Beestenmarkt in Leiden! Voor deze gelegenheid ondergaat het plein een grootschalige verandering en worden alle elementen uit de Hip Hop Cultuur bij elkaar gebracht: Rap, Breakdance, Graffiti en Turntablism. Gedurende de hele dag kun je optredens zien van bekende en minder bekende artiesten, die worden afgewisseld door de funkyfresh moves van verschillende Street en Breakdance crews.

Alsof dat alles nog niet genoeg is, wordt er gedurende de hele dag live graffiti gespoten door enkele van de beste graffiti kunstenaars van Nederland en een internationaal hoogstandje. Daarnaast is er dit jaar een dansworkshop verzorgd door Move it up! waarna je het zojuist geleerde op het grote podium kunt laten zien. Als vanouds wordt er veel aandacht besteed aan het publiek; iedereen kan meedoen, jong en oud. Deelnemers kunnen zich inschrijven om mee te doen aan diverse workshops, de Graffiti-jam en kunnen MC’s de mic grijpen om hun verbale skills te droppen tijdens de MC-Battle.

Ben je een skater? No problem, net als de voorgaande jaren staat er weer een prachtige miniramp! Inschrijven is mogelijk via www.zomerjam.nl en op de dag zelf. Verder is er een customise corner waar men petjes, t-shirts ed. kan laten customisen. Dit jaar staan sponsors Montana, Ecko en ZooYork met een stand op het plein en zijn er bij de battles veel goodies te winnen.

Kom zaterdag 20 Juni dus naar Zomerjam op de Besstenmarkt in Leiden. En neem al je vrienden en vriendinnen mee, want het Festival is helemaal gratis!








Tags: zomerjamhiphopfestvalsummerjam20junibeestenmarktleidengratisoptredensdiokeizerraphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact