Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
T.I. wil toch bezoek ontvangen in de gevangenis!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


10.06.2009

Clifford Harris, beter bekend onder zijn artiestennaam T.I heeft aangegeven toch bezoek te willen ontvangen in de gevangenis. De rapper die 366 dagen moet uitzitten liet eerder weten tijdens zijn detentie geen bezoek te willen ontvangen. T.I bleek na enkele weken al op zijn besluit terug te zijn gekomen. De rapper maakt alleen een uitzondering voor zijn vriendin Tameka. Hij ontving deze week zijn vriendin Tameka ‘Tiny”Cottle van wie geruchten de ronde deden dat hij met haar kort voor zijn detentie in het huwelijks bootje was gestapt. Deze geruchten bleken overigens niet waar. Tameka was de eerste bezoeker die T.I in de gevangenis ontving!

De rapper wil voor de rest geen bezoekers ontvangen. Zelfs zijn vijf kinderen zijn niet welkom om hem te bezoeken. T.I. zegt hun wel erg te missen, maar wil niet dat ze hun vader zo zien. Volgens de rapper zal dat beeld hun het hele leven bij blijven. Dit wil hij zijn kinderen niet aandoen.

Tameka gaat binnenkort spelen in een realife televisie serie waarin de camera’s registeren hoe zij en haar vijf kinderen het proberen te redden zonder T.I. Ook Lil Wayne’s ex-vrouw Toya zal regelmatig in de serie te zien zijn. Zij is de beste vriendin van Tameka! De serie zal vanaf 30 Juni aanstaande elke week te zien zijn op het muziekzender BET!








Tags: t.iontvangtzijneerstebezoekertochbezoekvriendintamekagevangenis366dagencelraphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact