Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Drake woedend om nep album op I-Tunes en Amazon!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


09.06.2009

Rapper Drake is woedend op Canadian Money Entertainment dat een onofficieel album 'Girls Love Drake' heeft uitgebracht! De rapper gaat het bedrijf dat achter dit nepalbum zit dat verkocht werd op winkelsites als i-Tunes en Amazon aanklagen! De cd, met de naam 'Girls Love Drake', bevat tracks van een aantal mixtapes van de Canadese zanger en rapper. Het album werd verkocht via het label met de naam Canadian Money Entertainment. Het bedrijf dat achter het album zit heeft de verkoop inmiddels gestaakt!

Drake heeft laten weten dat het geen officieel album is en zeker niet met zijn medeweten is uitgebracht. Nadat het Young Money management van Drake erachter kwam is er meteen een brief gestuurd naar de verkopers. Daarop werd direct het album van internet gehaald!

Peter Greenwood, de man achter Canadian Money Entertainment is zich van geen kwaad bewust Het bedrijf promoot al jaren artiesten zonder contract. “We wilden meer aandacht krijgen voor Drake. De laatste zes maanden zijn we bezig geweest met het promoten van zijn muziek. Hem laten doorbreken in de Verenigde Staten is altijd ons doel geweest,aldus Greenwood.

De rapper heeft nog steeds geen platendeal getekend! Er doen geruchten de de ronde dat Drake een kleine extra bonus van 2.000.000 Dollar is geboden om een platencontract te tekenen! Het is niet duidelijk of dit aanbod van Warner Music afkomstig is. Drake vertelde onlangs dat verschillende platenlabels hem willen binnenhalen.

De rapper zegt zelf af te gaan op het advies van zijn mentor Lil Wayne, die tevens zijn manager is voor Young Money Entertainment. Het meest waarschijnlijke lijkt dat Drake zal tekenen bij Universal of het label van Lil Wayne dat onder Universal actief is!








Tags: drakewoedendom nepalbumdrakelovesgirlsyoungmoneysinglebestieverhadraphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact