Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Brandy betaald kinderen van verongelukte vrouw 600.000 Dollar!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


04.06.2009

R&B zangeres Brandy betaalt 600.000 dollar aan de kinderen van een vrouw die in 2006 om het leven kwam door een auto-ongeluk waarbij de zangeres was betrokken. Brandy ramde met haar SUV-auto de wagen van de vrouw. De vrouw raakte hierbij zwaar gewond en overleed onderweg naar het ziekenhuis!

De zaak werd onderzocht door justitie, maar deze kwam tot de conclusie dat de zangeres niets te verwijten viel. De familie was het daar niet mee eens en spande een zaak aan bij de burgerrechter. Ze beschuldigen Brandy ervan roekeloos te hebben gereden. Brandy heeft nu uiteindelijk toch 600.000 dollar aan de twee kinderen van de vrouw betaald.

Er lopen nog twee andere zaken tegen Brandy, want ook de man van de vrouw en haar ouders willen geld zien van de zangeres! Zo eisen de ouders van de overleden vrouw eisen 50 miljoen dollar van de zangeres.

Brandy brak in de jaren negentig door als zangeres! Echt bekend werd zij als helft van het gelegenheids duo Brandy & Monica. Zij scoorden samen de nummer één hit 'The Boy Is Mine'. Na dit succes verdween Brandy uit de spotlights en trad zij het huwelijk met een bekende basketbalster. Dit huwelijk liep na heel wat jaren samen uiteindelijk toch stuk, waarna Brandy weer een comeback in de muziek probeert te maken.

Afgelopen mei trad Brandy op in Paradiso, Amsterdam. Ze was daar om haar onlangs verschenen album 'Human' te promoten.








Tags: brandybetaaldkinderenoverledenvrouw600.000dollarstrafzaakalbumhumanr&brap


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact