Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
HBM maakt comeback met nieuwe single Rewind!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


28.05.2009

De urban crossover groep HBM bekend van de hit 'Boom Boom' is klaar voor een comeback! Op 9 Juni zullen zij hun nieuwe single en gelijknamige videoclip 'Rewind' uitbrengen. De presentatie zal plaatsvinden op 9 Juni tijdens de hip-hop avond Live on The Low in de Winston Kingdom te Amsterdam. HBM zal hier een exclusieve showcase geven met nummers van het aankomende album. Verder zal ook rapper Jay-Colin een optreden verzorgen.

Rewind is de eerste videoclip van het album ‘Picture It’, dat in september van dit jaar zal verschijnen. HBM scoorde een paar jaar geleden een grote hit met het nummer 'Boom Boom' dat veel was te horen op Reflex FM, en ook talloze keren werd aangevraagd en gedraaid op muziekzenders The Box en TMF.

De sound van HBM kenmerkt zich door de unieke samenstelling van zang, gitaar en beatbox. De muziek valt te omschrijven als urban, met invloeden uit de r&b, hip-hop, jazz, soul, reggae en rock. Na het succes van Boom Boom is HBM de studio in gedoken met producer Controverse om te werken aan hun debuutalbum. Het album is inmiddels bijna af en als opwarmer presenteren zij hun tweede officiele single Rewind.

Videoclip release HBM – Rewind
Waar: Live on the Low, Winston Kingdom, Warmoesstraat 129, Amsterdam
Datum: dinsdag 9 juni
Tijden: deur open 21:00, aanvang 22:00








Tags: hbmmaaktcomebacksinglerewindvideorelease9juni2009r&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact