Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
T.I vandaag begonnen aan 366 dagen gevangenisstraf!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


26.05.2009

T.I heeft zich vanmiddag vrijwillig gemeld bij de gevangenis in Arkansas om daar zijn 366 dagen gevangenisstraf te gaan uitzitten! De rapper werd eerder dit jaar tot 366 dagen veroordeeld vanwege verboden wapenbezit, en een poging verboden wapens aan te schaffen. De 28 jarige rapper wiens echte naam Clifford J. Harris Jr. is had tot vandaag de tijd om zich vrijwillig te melden bij de Ark gevangenis in Forrest City.

Eerder verschenen in de media berichten dat T.I zijn gevangenis ingekort zou zijn tot slechts 2 maanden. Helaas voor de rapper bleken deze berichten onjuist. T.I zal gewoon zijn 366 dagen moeten doen. Als hij zich goed gedraagt gedurende zijn straf maak hij wel kans op 15% aftrek wegens goed gedrag.

Rapper T.I deed deze week nog een poging om uitstel te krijgen voor het uitzitten van zijn straf. Ook vroeg hij de rechter om zijn straf uit te mogen zitten in een minder streng bewaakte gevangenis dichter bij huis. Beiden verzoeken werden door de rechter afgewezen.

Afgelopen zondag gaf T.I in Atlanta een afscheidsconcert voor zijn fans! Bij dit volledig uitverkochte concert kreeg hij hulp van rappers Ludacris en Young Jeezy. T.I vroeg zijn fans voor hem te bidden en. sloot het concert af met de volgende woorden:"see y'all in 366 days”.








Tags: t.ibegonnenaan366dagengevangenisstrafjailprisonraphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact