Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Omarion en Marques Houston komen naar Nederland!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


22.05.2009

Op vrijdag 26 juni komen Omarion en Marques Houston naar Nederland om een spectaculair concert in de Melkweg te geven!
In het voorprogramma staat onze eigen Gio.
Dit beloofd een ultiem concert voor de lady's te worden waarbij de heren hun mooiste ballads ten gehore zullen brengen! De voorverkoop is vandaag begonnen.

Acteur/songwriter/danser en voormalig leadzanger van de groep B2K Omarion bracht in 2005 zijn eerste solo album “O” uit. Dit album was met de singles “Touch” en “I’m Tryna” goed voor platina en een Grammy nominatie. In 2006 bracht de “You Got Served” acteur zijn tweede album “21” uit. Ook met dit album scoorde hij goed in de hitlijsten. Na in 2007 een collaboratie album te hebben uitgebracht met de rapper Bow Wow besloot Omarion om zijn in 2009 verwachtte album uit te brengen onder het label van de hitmakende producer Timbaland.

R&B zanger/acteur Marques Houston draait al iets langer mee in de showbusiness. De 27-jarige zanger was in 1994 onder andere te zien in de black-komedie House Party 3, waarin hij nog deel uit maakte van zijn voormalige R&B groep Immature, die later hun naam veranderden naar IMX. In 2002 besloot Marques de groep te verlaten om een solo carrière te starten. Zo bracht hij in 2003 zijn eerste solo album “MH” uit. Op dit album heeft hij ondermeer samengewerkt met artiesten zoals Joe Budden en Jermain Dupri. Zijn daarop twee volgende albums Naked(2005) en Veteran(2007) zijn in de Billboard hitlijsten laag binnengekomen en dus is Marques Houston er klaar voor om in 2009 zijn comeback te maken.

Dat Gio zijn muzikale talenten in het bloed heeft zitten, blijkt uit het feit dat hij afkomstig is uit een muzikale familie, waaronder een rappende oom en een grootvader die de percussies kan bespelen. Na voorprogramma artiest te zijn geweest voor R&B grootheden zoals Mary J Blige, K-CI & JOJO, Destiny’s Child en Kanye West, tekende Gio in 2005 een contract bij platenlabel Universal. Onder dit label bracht hij zijn debuutalbum “First” uit. Door de jaren heen heft Gio veel singles opgenomen met andere talenten van Nederlandse bodem zoals “I’m sorry” met The RMXCRW en “Dat is die shit” met The Partysquad, in 2008 scoorde Gio nog een hit met zijn eigen single “Je hebt me”.

Zorg dat je dit superconcert niet gaat missen! Koop je kaarten bij de erkende voorverkooppunten. Dat gaat je een hoop geld besparen.







Tags: omarionmarqueshoustongioconcertmelkwegamsterdam26juni2009ticketsvoorverkoopr&b


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact