Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Mariah Carey niet tevreden met haar nieuwe crib?  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


11.05.2009

Mariah Carey heeft niet haar eigen paleis gekregen! De diva had samen met haar man een bod gedaan op het meest grote,luxueuze en extravagante huis in Los Angeles namelijk de 'Sapperstein mansion'. Zoals je hier eerder kon lezen deden Mariah en Nick een bod op het huis dat meer dan 200 Miljoen Dollar moet opbrengen! Over de hoogte van het bod dat Mariah en Nick uitbrachten wil de makelaar niets los laten, wel dat het veel te laag was.

Een echt paleis kreeg de diva uiteindelijk niet maar Mariah en Nick hebben inmiddels wel een ander leuk huisje gekocht. De diva zal met de crib die zij en haar man voor slechts 7 Miljoen Dollar hebben gekocht van actrice Farrah Fawcett ongetwijfeld een stuk minder tevreden zijn. Maar de twee waren al maanden op zoek naar een huis in Los Angeles. Het huis dat ze nu hebben aangeschaft was het op een na meest kostbare huis dat er op de markt was. Het stond te koop voor $9,500,000. Ze hebben er dan ook een aardig koopje aan, en kunnen eindelijk het gezinnetje stichten waar Mariah zo naar verlangd.

Mariah Carey dropt binnenkort om het liefdes verhaal compleet te maken de single ‘Love Story’ die over de liefde tussen haar en haar man Nick Cannon gaat! In de video zijn eigen videobeelden gebruikt uit het prive leven van de twee. Daaraan is duidelijk te zien dat dit echte liefde is! De exclusieve premiere van de video had celebrity website Perezhilton.com. Je kan de video daar als eerste bekijken.











Tags: mariahcareynickcannonnewhomenieuwecrib7miljoenraphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact