Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Snoop Dogg gedeeltelijk vrijgesproken van mishandeling fan!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


10.05.2009

Snoop Dogg kan de 22 Miljoen Dollar die een door hem mishandelde fan van hem voor de rechter had geëist in zijn zak houden! De rechter sprak Snoop Dogg gedeeltelijk vrij. Wel bewezen is dat bodyguards van de rapper de fan inderdaad hebben mishandeld. Maar de rechter acht niet bewezen dat de rapper hierbij ook zelf betrokken was. Toch zal Snoop aan Richard Monroe Jr.$449,400 schadevergoeding moeten betalen.

Robert Monroe Jr. beklom in 2005 tijdens een concert van Snoop Dogg het podium toen Snoop daar het nummer 'Gin And Juice' deed. Volgens Monroe bleek Snoop daar niet echt van gediend en sloeg hij op hem in samen met nog een aantal andere personen die op dat moment samen met Snoop op het podium stonden. Robert Monroe Jr. beweerde niet alleen te zijn mishandeld maar ook door Snoop te zijn beroofd. De rapper zou zijn gouden ketting van z’n nek te hebben getrokken. Robert Monroe Jr. raakte bij het incident zwaargewond.

Van de mishandeling van Robert Monroe Jr. bleken goede videobeelden te zijn gemaakt. Deze zijn als bewijsmateriaal in de rechtzaak gebruikt. Op de beelden was niet te zien dat Snoop bij het gevecht betrokken was. Nog was daarop te zien dat Monroe tijdens het incident is beroofd.

Snoop Dogg vond dat zijn bodyguards juist hadden gehandeld.. De rapper vertelde de rechter zich ernstig bedreigd te voelen toen Monroe plotseling het podium opkwam. Hij vreesde zelfs voor zijn leven. Volgens Snoop heeft Richard Monroe het hele gebeuren dan ook volledig aan zich zelf te danken!








Tags: snoopdoggvrijgesprokenmishandelingfanraphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact