Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Eminem krijgt klappen van Mariah's man Nick Cannon!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


10.05.2009

Eminem heeft de man van Mariah Carey goed kwaadgemaakt door hem en zijn vrouw Mariah flink te beledigen op een nieuwe track die op Relapse komt te staan.. Op het nummer 'Bagpipes From Bagdad' gaat de rapper flink los op het stel. Hij rapt onder andere dat Nick Cannon getrouwd is met een hoer! Vooral dit laatste is Nick in het verkeerde keelgat geschoten. Nick heeft Eminem uitgedaagd om het uit te vechten, en dan bedoeld hij niet verbaal maar letterlijk! Nick heeft gezegt dat wanneer hij Eminem tegenkomt hij hem hoe dan ook een flink pak slaag zal geven, ongeacht of hij op zijn verzoek in gaat dit als echte mannen uit te vechten.

Eminem heeft Mariah Carey al eerder verbaal aangevallen toen ze nog geen getrouwde vrouw was. Hij heeft ooit beweerd dat Mariah een relatie met hem wou, maar zei dat ie naar een keer neuken alweer genoeg van haar had. Mariah heeft altijd ontkend dat zij iets zag in Eminem. Ook beweerd ze nooit met Eminem gedate te hebben, nog met hem naar bed te zijn geweest. In verschillende oude nummers heeft hij Mariah ook verbaal belachelijk gemaakt.

Maar met 'Bagpipes From Bagdad'dat op zijn nieuwe album 'Relapse' komt te staan heeft hij volgens Nick Cannon alle grenzen overschreden. Deze kwestie zal niet in de rechtzaal worden uitgevochten maar gewoon op straat aldus Cannon. Eminem heeft nog niet gereageerd op het verzoek van Cannon dit als echte kerels uit te vechten!








Tags: eminemkrijgtklappenvannickcannonmariahcareybagpipesfrombagdadrelapseraphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact