Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Keizer gaat de game overnemen met nieuwe single en album!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


09.05.2009

Rapper Keizer bekend van de vele mixtapes gaat de zaken vanaf nu groots aanpakken! De man tekende recent een platendeal bij Deepsound Entertainment. Keizer heeft bij dit label net zijn eerste single ‘Mama Sorry' uitgebracht met hierbij een dope videoclip! De single is een weerspiegeling van wat de rapper de afgelopen jaren heeft meegemaakt. Zo komt in het nummer duidelijk naar voren dat het leven van de snelrappende Keizer niet al te rooskleurig is. Het nummer is geproduceerd door Hyplified (bekend van producties voor onder andere Yes-R,Darryl en Ali-B)

Keizer is één van de meest opvallende nieuwkomers in de Nederlandse Nederhop scene. Naast zijn herkenbare laid back stemgeluid, heeft Keizer de gave om heel snel, maar alsnog duidelijk verstaanbaar te rappen. Al Op vroege leeftijd was Keizer bezig met muziek. Zo rapte hij mee op hiphop tracks die hij in zijn jeugd voorbij hoorde komen. Vanaf zijn vijftiende nam hij zelf steeds vaker de mic ter hand en trad hij geregeld op. Na vele positieve reacties besloot hij zijn eigen teksten te gaan schrijven en een eigen stijl te ontwikkelen.

De rapper is momenteel druk bezig met zijn album dat later dit jaar uit uitkomt. Op dit album zijn ook verschillende samenwerkingen met andere artiesten te horen. Nog voor zijn album uitkomt, lanceert hij een pre-album 'Straategisch'. De cd is vanaf 10 mei te koop op zijn website. Vanaf nu gaat Keizer het groots aanpakken!

Check hier als eerste zijn nieuwe video!















Tags: keizergaatdegameovernemenplatendealsinglemamasorryvideopremiereraphiphopnederhop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact