Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
DMX gaat afkicken in tv show Celebrity Rehab!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


26.04.2009

DMX is weer op vrije voeten na een gevangenisstraf te hebben uitgezeten. De rapper is van plan een nieuwe man te worden en voortaan uit de problemen te blijven. Om te zorgen dat dit gaat lukken moet hij eerst zijn problemen met drugs en alcohol overwinnen. Hij gaat het gevecht met deze problemen aan voor het oog van de camera ,om een voorbeeld te zjjn voor velen. Hij hoopt dat jongeren die kijken naar wat hij doormaakt dankzij hem van drank en drugs af zullen blijven.

DMX verloor door zijn verslaving aan drank en drugs alles wat hem lief was! Niet alleen verloor hij zijn tot dan toe succesvolle rap en acteer carriere, maak ook zijn vrouw,familie vrienden, z’n huis en een groot deel van zijn vermogen!

De rapper zal proberen van zijn drugsverslaving af te komen in het Amerikaanse realityprogramma Celebrity Rehab. Dat heeft een persvoorlichter van de show vandaag naar buiten gebracht. De 38-jarige DMX staat bekend om zijn fikse strafblad. Hij zat onlangs een celstraf van negentig dagen uit wegens drugsbezit, diefstal en het verwaarlozen van dieren. Wie er naast de rapper nog meer te zien zijn in het nieuwe seizoen van Celebrity Rehab, is nog niet bekend. In de eerste twee seizoenen van de show werden sterren als Daniel Baldwin, Brigitte Nielsen en voormalig Guns N' Roses-drummer Steven Adler behandeld voor hun verslavingen.








Tags: dmxgaatafkickenintvshowcelebrityrehabraphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact