Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Chris Brown is depressief en kan het niet meer aan!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


10.04.2009

Het gaat niet zo goed met Chris Brown, hij zou depressief zijn en aan de alcohol zitten. Dit meldt een vriend van de zanger. De zanger, die onlangs verklaarde niet schuldig te zijn aan mishandeling en bedreigingen van zijn vriendin Rihanna heeft moeite met de commotie omtrent zijn rechtszaak. “Het gaat slecht met Chris. Hij is heel erg afgevallen. Chris zit in een dip en drinkt heel veel”, vertelt de vriend van Chris.

Over Rihanna zei hij het volgende “Met Rihanna gaat het geweldig. Ze concentreert zich nu op haar nieuwe album.” Brown moet op 29 april weer in de rechtbank verschijnen. Als hij veroordeeld wordt, kan hij vier jaar en acht maanden cel krijgen.

Eeen tijdje terug leek het Chris allemaal niet erg veel te kunnen schelen. De man vermaakte zich prima in het huis van Sean "Diddy Combs".
Op de foto zie je hoe hij zich daar vermaakte op een van Diddy's Jetscooters! Nu de rechtszaak is begonnen begint de hele affaire zijn tol te eisen. Chris zit er inmiddels helemaal doorheen.
Op 26 April zal hij opnieuw in de rechtbank moet verschijnen en krijgt deze bizare zaak een vervolg!

Rihanna werkt aan haar nieuwe album. Een aantal van de tracks die op het album komen zijn al te horen op Reflex FM! Nieuwe r&b en rap hebben wij altijd het eerst!









Tags: Chris Brownisdepressiefziethetnietmeerzittenrechtszaakr&brap


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact