Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Eminem maakt meer dan vijftien bekende sterren pissed off!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


09.04.2009

Eminem zijn agressieve alterego Slim Shady is weer goed op dreef op de nieuwe single We Made You die deze uitkwam! Nooit eerder maakte de rapper zo'n groot aantal bekende sterren volkomen belachelijk! Eerdere slachtoffers van Eminem als Britney Spears en Jessica Simpson zijn ook dit keer weer de klos. De carrière van de ooit populaire Jessica Simpson raakte in een enorme dip nadat Eminem haar in eerdere nummers belachelijk maakte. Ze probeert tot op heden tevergeefs een succesvolle comeback te maken.
Maar nu ze in de video door Eminem word neergezet als doorgedraaide country zangeres zal die comeback er waarschijnlijk nooit meer van komen!

Met het belachelijk maken van artiesten en bekende persoonlijkheden gaat Eminem dit keer nog een stapje verder. In de videoclip worden de sterren die hij belachelijk maakt namelijk ook nog is gespeeld door hun lookalikes. En een groot aantal van hun heeft de video inmiddels gezien en zijn woedend, en dreigen stappen te gaan ondernemen om deze van de buis te halen!

Dit zijn alle slachtoffers van Eminem in zijn nieuwe: ‘John Mayer, Sarah Palin,Tony Romo, Britney Spears, Jessica Simpson, Jessica Alba, Spock, Jennifer Aniston, Raymond Babbit, Ellen DeGeneres,Blake Fielder-Civil, Kim Kardashian. Lindsay Lohan, Bret Michaels,Amy Winehouse, en vreemd genoeg ook hij zelf maar dan Marshall Mathers! De rapper houd wel van een beetje zelfspot.

Wil je Eminem en We Made You aanvragen bij Reflex FM? SMS 3663 Reflex spatie We Made You naar 3663. Je kan hem vanaf nu ook aanvragen in de Reflex Player op deze site!
Dan komt jou favoriete track snel voorbij op de nr.1 voor hiphop en r&b!








Tags: Eminemmaaktbekendesterrenboosbelachelijkinnieuwevideowemadeyoudownloadraphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact