Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Unladylike is de nieuwe sensatie van Def Jam!!!!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


06.04.2009

Unladylike is de nieuwe sensatie van Def Jam! Na Salt N Pepa heeft Def Jam eindelijk weer een female rapduo weten binnen te halen! En de dames 'Gunna' en 'Tee' beloven met hun debuutsingle 'Bartender' een wereldwijde doorbraak te gaan maken! De single werd direct enorm goed opgepakt door de Amerikaanse radiostations! Dj’s werden echt helemaal gek en moesten de dames hoe dan ook in hun radioshow hebben. De gekte die in Amerika is ontstaan vanwege het debuut van Unladylike heeft nu ook Europa bereikt!

Reflex FM was het eerste radiostation in Europa dat de single heeft opgepakt! Inmiddels staat “Bartender” al wekenlang in The Urban Top 100” en krijgt het nummer al acht weken airplay! Hiermee schijnen we nu de andere radiostations in Nederland te hebben wakker geschut! Heel Nederland gaat binnenkort los op Unladylike’s “Bartender” die je inmiddels ook al in veel goede clubs regelmatig voorbij hoort komen!

Unladylike is een dames duo bestaande uit de twee rappers Gunna (23) en Tee (24). De dames zijn afkomstig uit St.Louis en hebben elkaar op school ontmoet. Daar deden ze hun eerste raps en vormden samen al snel een rapduo. In 2007 werden ze ontdekt door hun huidige manager Sita Lewis. Zij haalde de dames naar New York en introduceerde ze bij Def Jam platenbaas L.A Reid! Deze was zo onder de indruk van de rapskillz van Unladylike dat de platendeal in twee minuten rond was! Een nieuw wereldrecord volgens L.A Reid!

Wil jij Unladylike met 'Bartender'aanvragen? Request deze song in de Reflex player of SMS Reflex spatie Unladylike naar 3663!








Tags: unladylikebartendernewsinglesensatiedefjamdefjamraphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact