Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Berucht platenlabel Death Row is klaar voor een comeback!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


24.03.2009

Het beruchte platenlabel Death Row records maakt een comeback! Het platenlabel dat tot vorig jaar eigendom was van hiphop gangster Suge Knight werd vorig jaar verkocht voor 18 Miljoen Dollar. De nieuwe eigenaar van het label (WideAwake Entertainment) heeft een deal gesloten met Koch Records om Death Row nieuw leven in te blazen.

Vorig jaar kon je hier lezen dat platenbaas Suge Knight zijn platenlabel door financiële problemen was kwijtgeraakt. Het moest openbaar worden verkocht om de schuldeisers mee te kunnen betalen. De schuldeisers hadden eerder het vermoeden dat Suge mogelijke kopers van het platenlabel had bedreigd om vooral geen bod op het label uit te brengen.
In Januari werd het alsnog verkocht op een nieuwe openbare verkoop,en ging het weg voor een schijntje. De 18 Miljoen Dollar die werd betaald was slechts een fractie van de werkelijke waarde! Veel schuldeisers denken dat Suge Knight en de nieuwe eigenaar Wide Awake Entertainment samen onder een hoedje spelen! Het vermoeden bestaat dat Suge Knight bij het nieuwe Death Row de dienst uitmaakt.

Inmiddels is Death Row klaar voor een comeback en brengen ze binnen enkele weken hun eerste drie nummers uit! Volgens de nieuwe eigenaar van Death Row is 90% van de muziek die vroeger is opgenomen door Death Row artiesten nooit uitgebracht. Ze zijn van plan een groot deel van deze songs alsnog uit te brengen! Hieronder valt muziek van artiesten als 2Pac, Snoop Dogg, Petey Pablo en andere sterren.

De eerste singles die uitkomen op het nieuwe Death Row zijn Crooked I's Hoodstar, Petey Pablo's Pay For The P*ssy, and Danny Boy's Do What You Do!








Tags: deathrowrecordscomebacksugeknight2pactupacsnoopdoggwideawakeentertainmentkoch


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact