Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Lil Wayne’s producer Static Major overleden na medische blunder!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


11.03.2009

De vorig jaar overleden producer Static Major is overleden door medische fouten. Dat is de uitkomst van het onderzoek na de autopsie op het lichaam van de producer. Vorig jaar Februari melde Static Major ( Stephen Garret) zich bij het “Baptist” ziekenhuis in Louisville, Kentucky met griepachtige verschijnselen. Hij klaagde ook over pijn in de borst en had last van zijn luchtwegen.

De producer is overleden door een medische misser van “Dr.Dean J Wickel” die bij de behandeling van “Stephen Garret” een fatale fout heeft gemaakt. Aan de gevolgen van deze fout is de producer enkele uren later overleden. Een zuster heeft verklaard dat Stephen Garret enkele uren voor zijn dood heeft geklaagd over enorme pijn. Behandelend arts “Dr.Dean J Wickel” vond het niet nodig in te grijpen. Stephen Garret zou toch de volgende ochtend toch geopereerd gaan worden.

De familie van Static Major ( Stephen Garret) heeft Dr.Dean Wickel en het Baptist ziekenhuis voor de rechter gesleept en houd hun verantwoordelijk voor de dood van Static Major.
De advocaat van de familie wil inzag in de gegevens van het ziekenhuis om de identiteit te achterhalen van Stephen Garret zijn kamergenoot. Deze kan volgens de familie een belangrijke getuige zijn in het proces. Deze heeft mogelijk gehoord hoeveel keer Stephen Garret heeft geklaagd over zijn snel verslechterende toestand bij ziekenhuispersoneel voordat hij uiteindelijk overleed.

Producer Static Major verantwoordelijk voor Lil Wayne’s hitsingle “Lollipop” overleed op 25 Februari 2008. Stephen Garret werd 35 jaar.








Tags: static majorstephen garretoverledenaangevolgenmedische blunderlil waynelollipopproducerraphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact