Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Keri Hilson is er echt helemaal klaar mee!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


05.03.2009

Na veel uitstel en andere tegenslagen zal op 24 maart dan eindelijk het langverwachte album van Keri Hilson 'A Different Me' in de winkel liggen!
Voor het album kreeg ze hulp krijgt van de grootste producers in de business zoals Timbaland, Polow Da Don en Danja! Ook zijn er gastbijdragen van, Timbaland, Lil Wayne, Akon, Keyshia Cole en Ne-Yo!

De eerste twee singles die werden uitgebracht flopten maar de derde single “Turnin Me On” feat.Lil Wayne werd een dikke hit! De platenmaatschappij kreeg dankzij dit succes weer vertrouwen in het debuutalbum van Keri en besloot een nieuwe datum te prikken om dit alsnog uit te zullen brengen. Voor “Turnin Me On” is ook een remix gemaakt die voor nogal wat opschudding zorgt! Keri zou op deze remix zangeressen Beyonce en Ciara dissen!

Kerri Hilson begon haar carriere met het schrijven en produceren van hits voor anderen!
Zo maakte ze deel uit van het bekende team van producers dat werkt onder de naam The Clutch, welke hits schreef voor oa. Usher,The Pussycat Dolls en Mary J Blige.

De vierde single van Keri Hilson word “Kock You Down” waarop ze hulp krijgt van Kanye West en Ne-Yo. Deze nieuwe single is vanaf vandaag als eerste te horen op Reflex FM!
Vraag Keri Hilson “Knock You Down” nu snel aan per e-mail studio@reflexfm.nl of stuur een SMS naar 3663 en begin je bericht met Reflex!








Tags: keri hilsona different mereleasedate24maartturnin me onknock you downne-yokanye westnew singlenew albumrapr&b


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact