Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
New Skool Rulez stuurt Nederlandse artiesten weg!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


26.02.2009

New Skool Rules schopt de Nederlandse talenten Phatt, Sage, Pure the artist, Dwayne, Tibisay Mercera en Jay Colin het land uit. Maar dan wel met de beste bedoelingen; zij nemen deel aan een uitwisselingsproject tussen Atlanta en Nederland. De uitwisseling is een initiatief van Stichtig Epitome Entertainment en staat in het teken van de grootste internationale Hip-Hop en R&B conferentie, New Skool Rules.

De talenten zullen een week in Atlanta verblijven en ontmoeten daar Amerikaanse artiesten, om met hen een aantal nummers op te nemen. Zo gaan ze onder meer werken met Atozzio. Deze zanger en tekstschrijver was al verantwoordelijk voor het nummer “Kryptonite”, afkomstig van Mario’s laatste album “Go” dat een internationaal succes was. Daarnaast heeft Atozzio dit jaar een artiestencontract bij platenmaatschappij Warner ontvangen waar hij samen met producer Rodney Jerkins (onder meer bekend door zijn werk voor Michael Jackson, Ciara en Beyonce) werkt aan zijn debuutalbum. Als de nummers opgenomen zijn, zullen de talenten en de Amerikaanse artiesten op pad gaan om de nummers bij diverse radiostations te promoten.

Nadat de Nederlanders in Atlanta hebben gewerkt, komen de Amerikaanse artiesten in de aanloop van New Skool Rules naar Rotterdam. De groep gaat hier, samen met de Nederlandse talenten de showcase voorbereiden, die plaats vindt op vrijdag 9 april om 17.00 uur. De exchange is onderdeel van New Skool Rules, en heeft als doel internationale samenwerkingen een push te geven.








Tags: new skool rulesstuurtnederlandseariestenwegraphiphopconferentierotterdammaassilo


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact