Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Zo Moeilijk neemt drie nieuwe video's op samen met sportmerk Asics!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


20.01.2009

Was Me Naam? Zo Moeilijk's nieuwe videoclip is nu online te bekijken!Het is de tweede videoclip van Nijmeegs hiphop-collectief. Het nummer komt van het geniale debuutalbum Nijmeegse Modo.

Het langverwachte debuutalbum van Zo Moeilijk's Nijmeegse Modo vindt gretig aftrek bij liefhebbers van rauwe, oprechte hiphop. Na een videoclip voor het nummer 'Controle' staat nu de clip voor 'Was Me Naam' online op het Top Notch YouTube kanaal. Het Zo Moeilijk collectief bestaande uit Nikes, Nosa en Rosco maakte met Nijmeegse Modo hun labeldebuut op het Hiphop-platenlabel Top Notch en verovert gestaag vanuit het zuiden het Nederlandse hiphoplandschap. Was Me Naam? Zo Moeilijk natuurlijk.

Samen met de Amsterdamse sneaker- en kledingwinkel Patta en sportmerk ASICS is een exclusieve sponsordeal gesloten waarbij een serie van drie videoclips zijn geschoten met prominente artiesten van Top Notch.
In het kader van de release van een bijzondere sneaker op 31 januari, de Patta x ASICS Gel Lyte Speed Pack, trapt Zo Moeilijk het drieluik van video's af met 'Was Me Naam'. Hou het Top Notch YouTube kanaal (youtube.com/TopNotchNL) in de gaten voor de volgende videoclips, welke rap-sterren hierin figureren is nog een verrassing.

Bekijk Zo Moeilijk's videoclip voor "Was Me Naam" hier: http://nl.youtube.com/watch?v=n-mg172hSNQ&fmt=18 (of bezoek het Top Notch YouTube kanaal: http://nl.youtube.com/TopNotchNL )

Voor meer informatie over de 'Patta x ASICS Gel Lyte Speed Pack' check je Patta.nl en Endorsed.nl, de echte liefhebber ligt natuurlijk vanaf 30 januari in een tentje bij Patta voor de deur.







Tags: zo moeilijksinglewas me naamtopnotchasicspattahiphopraptopnotch


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact