Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
50 Cent zoekt koper voor zijn huis met eigen discotheek!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


01.01.2009

De slechte economie heeft ook in Amerika invloed op de huizenmarkt. Rapper 50 Cent weet daar inmiddels over mee te praten. De rapper heeft een van zijn vele riante optrekjes te koop gezet maar wil er maar niet van afkomen. Nu is het ook niet een optrekje dat iedereen zich kan veroorloven. Het gaat om een enorm huis met onder andere 18 slaapkamers,want je wil natuurlijk wel is een gast kunnen ontvangen.50 Cent is erg gesteld op persoonlijke hygiëne en eist dat ook van zijn gasten. Misschien daarom telt het huis 37 badkamers! Kennelijk had de rapper vaak veel gasten over de vloer en die wilden kennelijk niet in de rij staan om van de badkamer gebruik te kunnen maken.

Ander leuk iets van dit huis is de inpandige club/discotheek! De rapper kan niet veel naar clubs omdat fans hem daar lastig vallen. Daarom liet 50 Cent een gigantische club in zijn huis bouwen waar hij zijn vrienden en vriendinnen ontving. Nu zal je ook snappen waarom het huis zoveel slaapkamers en badkamers telt! 50 Cent heeft het huis te koop gezet voor het vriendenprijsje van 18,5 Miljoen Dollar wat volgens hem echt een koopje is!

Maar de slechte economie speelt de rapper parten. De Amerikaanse huizenmarkt is ingestort vanwege de kredietcrises. 50 Cent heeft daarom besloten de prijs van het huis flink te verlagen. Je kan het huis dat 50 Cent ooit kocht van bokser Mike Tyson nu kopen voor slechts 14,5 Miljoen Dollar! Deze buitenkans kun je bijna niet laten schieten!








Tags: 50 cent50zoekt koper voor huisrap.hiphop185 Miljoen Dollar


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact