Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Kany West overtreft Ludacris op de eerste dag van album release!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


26.11.2008

De belangrijkste Def Jam albums van het jaar Kanye West-808’s And Heartbreak en Ludacris-Theater Of The Mind zijn maandag gelijktijdig uitgekomen.
En niet iedereen in het Def Jam kamp is daar even blij mee. De manager van Ludacris “Chaka Zulu” heeft zware kritiek geuit op de beslissing om de belangrijkste albums van het jaar op dezelfde dag uit te brengen! Luda en Kanye worden hierdoor elkaars concurrenten! Het album van Ludacris kon hier volgens hem wel eens erg onder gaan lijden! Ook vond hij dat de promotie voornamelijk gericht was op het album van Kanye!

De manager van Luda lijkt gelijk te krijgen, want op de eerste dag nam Kanye een flinke voorsprong ten opzichte van Ludacris!
Nadat de verkoopcijfers van de eerste dag binnen waren is een schatting gemaakt hoe de verkoopcijfers er in de eerste week uit zullen gaan zien. Het album van Kanye West heeft het maandag erg goed gedaan. De verwachting is dat er in de eerste week tussen de 450.000 en 500.000 exemplaren van verkocht zullen worden! Het album van Ludacris deed het een stuk minder.
De verwachting is dat er in eerste week van "Theater Of the Mind" tussen de 175.000 en 225.000 albums verkocht zullen gaan worden!








Tags: KanyeLudaalbum releases808's and heartbreaktheater of the minddef jam24 november 2008verkoopcijferskanye sells more


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact