Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Antonia haalt het positieve uit de liefde met single Jameia (Video Premiere)  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


19.02.2013

Antonia heeft haar nieuwe single 'Jameia' uitgebracht. Was de vorige single 'Marabou' een sensuele slow dance song, haar nieuwe hitsingle Jameia is er een voor de clubs.

In de video zie de zangeres door de straten dansen, en krijgt ze de hele buurt mee op de opzwepende beat van haar nieuwe hit. Ook zie je hoe de zangeres een bezoekje brengt aan een tattooshop, en een tattoo laat zetten op haar pols.

Het nummer gaat natuurlijk over liefde, maar liefde heeft zijn ups en zijn downs. De zangeres haalt er al het positieve uit en zingt:'If you can bring me down, then you can bring me up'.

Over Antonia:

De van oorsprong Roemeense zangeres die de muziek scene verraste bracht haar jeugd door in de Verenigde Staten en heeft al verschillende hits op haar naam staan zoals bijvoorbeeld het nummer 'Shake It Mama'. Het feit dat ze is opgegroeid in Las Vegas en Utah, bij mensen van negroide afkomst en veel meekreeg van r&b en hiphop hebben sterke invloed gehad op haar muziek en stijl. De sexy zangeres weet elementen van hiphop, r&b, en soul perfect te combineren met hedendaagse dance, en deze muziek stijlen samen te smelten tot een geheel eigen sound.

Roemenie, het land met misschien wel de mooiste vrouwen op deze aarde blijft de muziekscene verassen met muzikaal talent en de geweldige dance, r&b, hiphop en pop muziek die daar word geproduceerd en nu de ook de wereld in haar greep weet te krijgen. Zangeressen als Inna, wisten de top al te bereiken, en voor de zangeres Antonia is ongetwijfeld net zo een grote toekomst weggelegd.

Antonia is te boeken via RS-Artist management Rotterdam

Check hier de nieuwe video van Antonia- Jameia:











Tags: antoniahaalthetpositieveuitdeliefdemetjameiasinglevideopremierer&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact