Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
50 Cent in films met Al Pacino en Robert De Niro!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


12.03.2008

50 Cent wil stoppen met rappen en kiest voor een carrière als filmacteur in grote blockbuster films! De rapper heeft zijn eerste stappen naar deze voor hem nieuwe carrière reeds gezet en volgens de grote acteurs Robert De Niro en Al Pacino is de rapper erg gedreven en beschikt hij over erg veel talent!

Rapper 50 Cent heeft er voor gezorgd dat hij zijn acteerdebuut kon maken met de twee grootste filmacteurs Robert De Niro en Al Pacino aan zijn zijde!
De rapper is een enorme fan van hun en zegt dat een droom werkelijkheid is geworden!
Het drietal speelt samen de sterren van de hemel in “Righteous Kill” een misdaaddrama dat op 19 September in première gaat en een enorme kaskraker zal worden!

Acteur Robert De Niro was zo onder de indruk van rapper 50 Cent dat hij direct een rol voor 50 regelde in zijn nieuwe film “Microwave Park”.
De opnames voor de film zijn reeds gestart alleen moest Robert De Niro vanwege persoonlijke omstandigheden zijn werkzaamheden aan deze film beëindigen.
Vandaag is bekend geworden dat zijn rol gespeeld zal worden door Val Kilmer!
Kilmer speelt een politieagent agent die een aardig gehard is en alle regels aan zijn laars lapt, zijn nieuwe collega gespeeld door 50 Cent blijkt een enorme tegenpool te zijn.

50 Cent is erg enthousiast over zijn samenwerking met deze grote acteurs!
Vooral de samenwerking met De Niro is hem goed bevallen “De Niro is een goede vriend van me geworden, hij heeft me al meerdere keren bij hem thuis uitgenodigd”.
De Niro heeft zich op de filmset ontpopt als 50 Cent zijn personal coach en hem veel geleerd!








Tags:


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact