Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Win vrijkaarten voor 21, op 17 september in Panama A'dam  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


07.09.2011

De succesvolle edities in Rotterdam en Amsterdam, zijn het bewijs dat ‘21’ (Twenty One) een begrip wordt in Amsterdam. Op 17 september keert ‘21’ terug naar de Panama voor een nieuwe editie. Zet de datum vast in je agenda want dit beloofd een top avond te worden.
Uitgaan in een van de legendarische clubs van Amsterdam, dansen op de nieuwste R&B, HIPHOP, POP en HOUSEMUZIEK uit de 21ste eeuw, gedraaid door de top Dj’s uit binnen- en buitenland. Dit is de formule voor een onvergetelijke avond.
Door de speciale entourage. De muziek variërend van bekende clubbangers tot nog nooit gehoorde releases, hemelse entertainment en exclusieve genodigden wordt “21” theplace to be in Amsterdam.
Om toegang te krijgen tot '21' moet je in het bezit zijn van het password. Voor elke editie is er een nieuw password dus registreer je op www.twenty-1.nl en krijg het password toegestuurd. Let wel: NO PASSWORD, NO ENTRANCE!
Waan je bij '21' in een oase van luxe, comfort en exclusiviteit onder ’t genot van een glas Champagne, goede muziek en bijzondere mensen.

Datum: zaterdag 17 september 2011
Plaats: Panama, Oostelijke Handelskade 4, Amsterdam
Tijd : 23.00- 04.00
VVK: 10,- euro via www.easyticket.nl en alle Free Recordshops
leeftijd: 21+ !!!
for more info: www.twenty-1.nl, info@twenty-1.nl
No caps & sportswear
No password, No entrance

Win Vrijkaarten! Sms: Reflex spatie 21, je naam en achternaam plus leeftijd en email, en naam en achternaam plus leeftijd van met wie je wil gaan naar 7733







Tags: winvrijkaartenvoor21op17septemberinpanamaamsterdamr&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact