Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Win vrijkaarten voor Method Man & Redman 22 juni 013 Tilburg  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


16.06.2011

Met zowel Method Man als Redman verwelkomt 013 op woensdag 22 juni twee legendarische MC’s. Afzonderlijk staan de twee al garant voor een geslaagde happening, maar wanneer ze samen het podium beklimmen, gaat het dak er pas echt af.

Beide rappers bouwen in de jaren negentig afzonderlijk een goede naam op. Method Man in eerste instantie als onderdeel van het befaamde hiphop-collectief Wu Tang Clan uit New York. Via solodebuut ‘Tical’ laat hij vervolgens horen het ook alleen prima af te kunnen. Mr. Meth is volgens velen dan ook de beste MC die de Clan rijk is. Redman breekt iets minder grootschalig door. Hij geniet niet dezelfde sterrenstatus, maar zorgt zeker binnen hiphop-kringen voor veel opwinding. Zijn albums behalen in Amerika dan ook moeiteloos de goudstatus.

Beide heren zijn jeugdvrienden en zitten bovendien bij hetzelfde label. Wanneer het duo eind jaren negentig de handen voor het eerst ineen slaat, springen de vonken er vanaf. Creatief vullen de rappers elkaar enorm goed aan. Dat valt ook het publiek op waardoor het gemeenschappelijke album ‘Blackout!’ (1999) een creatief én commercieel succes wordt. Beide MC’s spelen vervolgens in de succesvolle ‘stoner’-film ‘How High’ en bovendien spelen ze de hoofdrollen in een Amerikaanse comedyserie.

Doordat de rappers het solo druk hebben, laat een vervolg lang op zich wachten, maar in 2009 verschijnt een tweede album met de toepasselijke titel ‘Blackout2’. Daarop blijkt dat de formule nog lang niet in rook is opgegaan. Inmiddels staat er een derde deel van de succesreeks in de planning en beide MC’s gaan daarom ook samen weer op tournee. Wat je kunt verwachten? Tomeloze energie, een uitstekende vibe en natuurlijk een pak classics die door twee extreem getalenteerde rappers de zaal ingeslingerd worden. Hét recept dus voor een te gekke show.

Method Man & Redman
Guest appearing: Ready Roc (Gillahouse) + DJ Dice + Street Life (Wu-Tang) + DJ Allah Mathematics (Wu-Tang) + supports: Zo Moeilijk + Zwart Licht + Midkade
Woensdag 22 juni | aanvang 20:00 | zaal open 19:00
Tickets € 35 (excl. service- en transactiekosten) | Dommelsch Zaal | Voorverkoop vanaf zaterdag 16 april


Win vrijkaarten: SMS Reflex spatie Meth & Red je naam en achternaam,plus naam en achternaam van met wie je wil gaan naar 7733







Tags: winvrijkaartenvoormethodmanredman013tilburgr&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact